Relais Corte Cavalli

Relais Corte Cavalli’s SPA has been designed inside an old barn on the northwest side of the historic court. In this rural area with partial double height a very refined and elegant Spa has been conceived and designed. On the south side, entirely glazed and adjacent to the small private inner garden, there is a large partially internal and partially external swimming pool. The outside is, in fact, a bioswimming pool that blends with the traditional indoor infinity pool. The facilities – Sauna, Turkish bath, emotional cave showers are taken in the lower floor and directly connected to the relaxation room. A small wooden bridge leads to the medieval watchtower which was used for halotherapy (salt treatment).

Location

Ponti sul Mincio

Year

2010

Services

Concept Design
Preliminary Design